Servicii

Îți prezint, o mică gamă din serviciile pe care le prestez cu multă pasiune și cu foarte mare seriozitate față de proiectul care îl creez. Te las pe tine să vizitezi rubricile serviciilor de mai jos!
WEBDESIGN
Prin design-ul site-ului transmiteți publicului armonia estetica interna, vă îmbunătățiți imaginea și comunicați eficient în Internet. Succesul unui site depinde, în mare parte, de design-ul web. Acesta trebuie să fie atrăgător, ușor de navigat, intuitiv, reprezentativ, unic. Prin design-ul site-ului dvs., transmiteți publicului armonia estetică internă, vă îmbunătățiți imaginea online și comunicați eficient în Internet.

DESIGN FUNCȚIONAL

BursaSite România face studii de uzabilitate pentru proiectele sale și se asigură că propunerea de web design care stă la baza realizării site-ului integrează perfect funcționalitatea acestuia. Astfel, designul poate fi modern, viu, suprinzător sau, dimpotrivă, conservator, tradițional, clasic, în funcție de identitatea și valorile firmei dvs. Designul BursaSite România este spectaculos și funcționează asemenea.

ELEMENTE CHEIE ÎN DESIGN-UL WEB

Experiența acumulată și cunoașterea mediului online ne ajută să definim, cu ușurință, cele mai importante elemente ale design-ului website-ului dvs:
 • Gama coloristică relevantă pentru brandul dvs.
 • Fonturi, semne, caractere personalizate
 • Logo unic, deosebit, memorabil
Știm că „web design” nu înseamnă doar „ce se vede”. În spatele unui design reușit sunt tehnologii precum HTML/XHTML și CSS care „lipesc” toate elementele pentru a crea o imagine unitară și armonioasă, o experiență web reușită. Propunerile noastre de creație web sunt adaptate oricărui tip de website: putem realiza un design aerisit, lejer pentru un site de prezentare, dar și o concepție grafică mai complexă, eficientă pentru un magazin online.
WEB DEVELOPMENT
Orice design grafic trebuie dublat de o arhitectură tehnologică puternică. Orice design grafic trebuie dublat de o arhitectura tehnologica puternica. Deși partea de programare, din spatele site-ului, nu se observa, ea conectează diferitele elemente de design și creează „coloana vertebrală” de care depinde întregul proiect. PRODUSE BursaSite România Eforturile noastre în web development se materializează în produse eficiente care vă ajută să comunicați mai ușor cu clienții, furnizorii, partenerii și angajații dvs. Vă punem la dispoziție soluții de Internet și Intranet:
 • Site-uri de prezentare
 • Magazine online (e-commerce)
 • Aplicații Intranet
 • Soft-uri de gestiune
SOLUȚII COMERȚ ONLINE (E-COMMERCE) Suntem specializați în crearea de platforme de tip „e-commerce”. Acum aveți posibilitatea să vă extindeți magazinul și în mediul online și să obțineți noi surse de profit. Complet securizată, cu o structură bine definită, soluția de „magazin online”, prezintă avantaje incontestabile:
 • Design funcțional și bine organizat pentru vizitatori
 • Administrare eficientă și ușor de folosit pentru client
 • Organizare, aranjare și ordonare a produselor și categoriilor
 • Vizualizare istoric comenzi, utilizatori
 • Unelte pentru măsurarea rezultatelor
ÎMBUNĂTĂȚIRE CONSTANTĂ BursaSite România investește resurse permanent în dezvoltarea aplicațiilor web și folosește cele mai noi tehnologii și limbaje de programare pentru a asigura viabilitatea proiectului dvs. Toate aplicațiile noastre respectă cele mai riguroase standarde din mediul electronic, fie că este vorba de HTML/XHTML si CSS, PHP/SQL, Javascript/AJAX sau FLEX.
CONSULTANȚĂ
Serviciile de consultanță sunt integrate în serviciile de Web Development și se materializează în sfaturi, sugestii și comentarii, pe întreaga durată a proiectului. Este foarte ușor să navighezi pe site-urile BursaSite România! Meniurile sunt clare, grafica este impresionantă, structura simpla, ușor de folosit, codul este scris curat și structurat, iar animațiile fac deliciul tuturor. Credem cu tărie într-un produs care să vă satisfacă, în totalitate, nevoile de comunicare online sau offline (website sau aplicație). Abordarea noastră este proactivă: vă sugeram soluții de management al conținutului (în cazul unui magazin e-commerce), ne oferim să vă creăm cea mai bună imagine pe Internet (site de prezentare), recomandăm proceduri eficiente de lucru (aplicații interne, softuri de gestiune). Serviciile BursaSite România de consultanță sunt integrate în serviciile de Creație Web și Web Development și se materializează în sfaturi, sugestii și comentarii, pe întreaga durată a proiectului:
 • Analiză și interpretarea cerințelor proiectului
 • Recomandare structură și mod de funcționare
 • Sugestii moduri de implementare
 • Testări și verificări
 • Optimizare
Echipa BursaSite România vă sprijină 100% în demersul dvs. pe Internet. Combinând experiența noastră, de peste 9 ani, în Internetul românesc și internațional, cu expertiza dvs. în domeniul în care activați, succesul proiectului este garantat. Dacă doriți să refaceți site-ul actual sau începeți unul de la zero, BursaSite România este partenerul dvs. ideal pe Internet.
GĂZDUIRE (HOSTING)
ÎNREGISTRARE DOMENIU Primul pas în realizarea unui website constă în înregistrarea domeniului. Uneori aceasta se face chiar cu mult înainte de orice schiță a site-ului sau stabilirea cerințelor inițiale. BursaSite România vă ușureaza munca și înregistrează pentru dvs. domeniul dorit la organismele acreditate. WEB HOSTING Oricât de profesionist este website-ul dvs., cu siguranță aveți nevoie de un spațiu unde să-l găzduiți. BursaSite România colaborează cu cei mai serioși furnizori de spațiu web (web hosting provider). În acest fel, beneficiați de avantaje incontestabile:
 • Spațiu securizat pe servere performante
 • Conturi e-mail IMAP/POP3
 • Accesul la cele mai noi versiuni ale tehnologiilor folosite
 • Spațiu de stocare și acces FTP/cPanel/webmail
Website-ul dvs., indiferent că este un magazin online, cu o bază de date de 15.000 articole, fie că este un site de prezentare, va funcționa impecabil, fără erori.
OPTIMIZARE
Cea mai sigură și mai corectă cale de a „optimiza” un site este de a crea conținut relevant, conform cu standardele web general acceptate. MOTOARE DE CĂUTARE Optimizarea pentru motoarele de căutare devine prea des o unealta de marketing a agențiilor web, când, de fapt, cea mai sigură și mai corecta cale de a „optimiza” un site este de a crea conținut relevant, conform cu standardele web general acceptate. Toate site-urile care poarta sigla/înscris text: BursaSite România sunt valide XHTML/CSS. Un site valid XHTML/CSS înseamnă mult mai mult decât site-uri ușor de modificat și updatat. Înseamnă vizibilitate maximă pentru motoarele de căutare și posibilitatea de extindere cu module noi în viitor. Extindere la costuri evident reduse față de o „rescriere completă”, deseori necesară dacă premisele planificării site-ului nu au luat în considerație standardele web. CINE STABILEȘTE STANDARDELE WEB? W3C este organismul unanim acceptat care propune și reglementează regulile și recomandările de creare a site-urilor web. Site-urile BursaSite România urmăresc îndeaproape aceste reguli și recomandări și folosesc uneltele de validare oferite de acest organism pentru a testa conținutul și a depista/corecta eventualele erori. MAI MULT DECÂT STANDARDE WEB Optimizarea unui site se extinde mult dincolo de standardele HTML/XHTML si CSS, referindu-se de asemenea la modul de organizare a structurii de programare a site-ului (framework), la limbajul de programare efectiv (PHP, ASP), la structura și modul de funcționare a bazei de date (SQL) și chiar la modul în care funcționează împreună toate aceste tehnologii.
MULTIMEDIA
Elementele multimedia livrează informația dorită într-un context extrem de plăcut și au un puternic impact vizual și auditiv.
Animațiile sunt „sarea și piperul” în Internet. Excesul poate dăuna grav navigabilității, iar lipsa lor produce o senzație de fad, „fără gust”. Avantajul este că animațiile pot fi folosite atât în cadrul website-ului, mărindu-i atractivitatea, cât și independent, în cadrul unor materiale de prezentare, diverse aplicații, etc. BursaSite România creează animații care stârnesc curiozitatea și interesul vizitatorilor, comunică într-un mod inteligent cu publicul, livrează informația dorită într-un context extrem de plăcut și au un puternic impact vizual și auditiv:
 • prezentări multimedia online sau offline, cd-uri prezentare
 • schițe, modelare și randare 3d, animații 3d
 • animație flash interactivă
 • programare flash (actionscript)
 • bannere statice sau animate
 • intro-uri site
 • hărți interactive
MENTENANȚĂ

BursaSite România se implică, cu adevarat, în proiectul dvs. chiar și după terminarea acestuia.

Finalizarea unui website sau a unei aplicații, în concordanță cu specificațiile clientului, deschide calea către îmbunătățiri, modificări, completări.

CÂND OPTĂM PENTRU MENTENAȚĂ?

Mentenanța pe site se impune în două situații: fie sunt modificări normale, solicitate de dvs. (adăugare de noi produse, schimbare prezentare companie, modificare date contact, etc.), fie sunt modificări de îmbunătățire, propuse de noi. BursaSite România face, constant, studii asupra website-urilor pe care le realizează, elaborează rapoarte de trafic, analize detaliate pe marginea conținutului. În urma sintezelor se emit concluzii, care duc la îmbunătățiri. Mentenanța este recomandată, în acest fel, și de către BursaSite România. Modificările pe site sunt tarifate la ora efectivă de lucru.

MENTENANȚĂ PROPRIE

Dacă ați optat pentru o soluție de management al conținutului, modificările pe site vă sunt complet la îndemână, le puteți efectua în zona de administrare, de câte ori doriți. Este adevărat că efortul financiar al unui website cu zona de administrare este mai mare, însă aveți acces la modificări oricând doriți și, pe termen lung, economisiți!

PROMOVARE

BursaSite România se implică, cu adevarat, în proiectul dvs. chiar și după terminarea acestuia.

Finalizarea unui website sau a unei aplicații, în concordanță cu specificațiile clientului, deschide calea către îmbunătățiri, modificări, completări.

CÂND OPTĂM PENTRU MENTENAȚĂ?

Mentenanța pe site se impune în două situații: fie sunt modificări normale, solicitate de dvs. (adăugare de noi produse, schimbare prezentare companie, modificare date contact, etc.), fie sunt modificări de îmbunătățire, propuse de noi. BursaSite România face, constant, studii asupra website-urilor pe care le realizează, elaborează rapoarte de trafic, analize detaliate pe marginea conținutului. În urma sintezelor se emit concluzii, care duc la îmbunătățiri. Mentenanța este recomandată, în acest fel, și de către BursaSite România. Modificările pe site sunt tarifate la ora efectivă de lucru.

MENTENANȚĂ PROPRIE

Dacă ați optat pentru o soluție de management al conținutului, modificările pe site vă sunt complet la îndemână, le puteți efectua în zona de administrare, de câte ori doriți. Este adevărat că efortul financiar al unui website cu zona de administrare este mai mare, însă aveți acces la modificări oricând doriți și, pe termen lung, economisiți!

IDENTITATE COMPANIE
BursaSite România înțelege importanța unui nume de marca bun, a unui logo memorabil sau a unei cărți de vizită deosebite.
Imaginea unei companii pe Internet este o completare a imaginii acesteia din viața reală. În funcție de obiectivele de marketing, companiile profită de acest mediu creativ pentru a-și consolida identitatea și pentru a interacționa în timp real cu publicul țintă. IDENTITATE NOUĂ SAU REBRANDING BursaSite România înțelege importanța unui nume de marca bun, a unui logo memorabil sau a unei cărți de vizită deosebite. Diferența stă în micile detalii: o culoare grăitoare, o linie fină, un font unic. Acestea sunt elemente care comunică unui client viziunea și valorile companiei, filosofia brandului. În lipsa unui dialog direct, viu, cu întrebări și răspunsuri, identitatea vizuală este promotorul afacerii. În cazul în care aveți deja o identitate vizuală și doriți realizarea unui site de companie, BursaSite România va continua linia grafică și va dezvolta proiectul dvs. pe Internet ținând cont de imaginea actuală. Dacă doriți să veniți cu o imagine nouă, proaspătă, pe piață, să transmiteți noile schimbări survenite în interiorul companiei, BursaSite România este atelierul dvs. de creație. CREAȚIE PENTRU WEB ȘI PRINT Identitatea unei companii trebuie să includă:
 • logo (sigla)
 • website
 • cărți de vizită
 • foi cu antet
 • plicuri
 • mape, cataloage
APLICAȚII ONLINE
O aplicație online (sau aplicație web) este accesibilă printr-un browser pe internet sau într-o rețea locală (un intranet). Punctul forte al unei aplicații web este că poate fi folosită de un număr infinit de utilizatori, fără ca aceștia să trebuiască să o instaleze și configureze pe propriul calculator. Un exemplu de aplicație online este webmailul sau de ce nu, CMS-ul nostru, sau aplicația de Newsletter. Prin intermediul unei aplicații online se pot stoca, gestiona, modifica, trimite, primi și procesa informația folosind conectivitatea internerului, folosind mai mulți utilizatori, mai multe stații de lucru și mai multe procese în același timp. Deoarecere aplicația este bazată pe internet nu există incompatibilități hardware, viruși, aplicația și informația fiind stocate pe un server securizat. De cele mai multe ori o aplicație online este una personalizată, așa că spuneți-ne problema dumneavoastră și noi vom veni cu o soluție de gestionare a informației, a furnizorilor, a facturilor, a devizelor, a produselor etc., special concepută și creată pentru dumneavoastră.
OPTIMIZARE SEO
Vrei mai mult trafic și mai mulți clienți? Optimizează-ți site-ul și treci la următorul nivel de performanță! Călcâiul lui Ahile pentru multe business-uri online, optimizarea pentru motoarele de căutare se poate constitui într-o trambulină către adevărata performanță, atunci când e bine realizată. Prin urmare, optimizarea trebuie să fie făcută cu multă grijă întrucât greșelile în zona SEO pot avea un puternic efect de bumerang și cu siguranță, nu vrei să se întoarcă împotriva ta. Atenție deci la cine apelezi pentru servicii SEO. Pe bază de abonament sau pe baza rezultatelor, îți pot pune la dispoziție experiența, performanțele și bunele practici care și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului. Iată prin urmare serviciile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO – Search Engine Optimization) de care poți beneficia alegând să lucrezi cu mine:
 • Optimizarea paginilor web ale site-ului/blogului pentru creșterea relevanței acestor pagini în fața motoarelor de căutare și afișarea lor pe poziții superioare în paginile cu rezultate ale căutărilor.
 • Îmbunătățirea, îmbogățirea și optimizarea specificațiilor și descrierilor produselor pentru creșterea relevanței paginilor produselor în fața motoarelor de căutare și afișarea lor pe poziții superioare în paginile cu rezultate ale căutarilor.
 • Optimizarea landing page-urilor implicate în campanii de promovare online (inclusiv prin sistemul AdWords de reclame plătite, pentru creșterea Quality Score-ului asociat cuvintelor cheie și anunțurilor care vizează aceste landing page-uri).
 • Determinarea oportunităților de ranking în paginile rezultatelor căutărilor Google pentru site-urile și blogurile tale și elaborarea și prezentarea planului de acțiuni pentru atingerea obiectivelor de ranking în paginile rezultatelor căutărilor Google.
 • Detectarea oportunităților de trafic neconsiderate încă, elaborarea și prezentarea planului de acțiuni pentru exploatarea acestor oportunități.
 • Analiza linkurilor de care beneficiază site-urile și blogurile tale, sugestii de îmbunătățire a eficienței programului de link-building.
 • Elaborarea planului de link-building pentru site-urile tale și paginilor web targetate, implementarea planului, analiza performanțelor și ajustarea acestui plan.
Suna acum la 0766 776 264 și spune-mi care este site-ul la care vrei să mă uit și pentru care vrei să găsesc acele elemente sau aspecte care trebuie îmbunătățite pentru ca site-ul să performeze așa cum îți dorești. Auditul este gratuit. Nu ezita!!! Te vei convinge că ai făcut cea mai bună alegere.
SERVICII DE CONȚINUT
De ce să te chinui și apoi să fii nemulțumit de propriile realizări când e mult mai ușor să beneficiezi de abilitățile deja demonstrate ale cuiva care creează conținut pentru site-uri și bloguri? Ajuns odată pe acest website poți utiliza pagina Contact în care găseși numărul meu de telefon, poți să mă contactezi! Ne întâlnim și îți voi arăta cu placere ce înseamnă articole bine realizate, orientate atât către vizitatorii site-urilor și blogurilor cât și către motoarele de căutare așa încât să beneficiezi de trafic de calitate prin intermediul conținutului tău online. Iată care sunt serviciile pe care ți le ofer:
 • Elaborarea strategiei de management a conținutului, elaborarea planului editorial pentru atingerea obiectivelor de business stabilite și implementarea acestui plan.
 • Redactarea articolelor conform planului editorial, articole orientate atât către utilizator cât și către motorul de căutare.
 • Redactarea de advertoriale.
 • Identificarea articolelor pe site-uri și bloguri în vederea cumpărării de linkuri astfel beneficiul acestui demers să fie maxim (sună-mă neapărat, nu mai cumpăra linkuri inutile).
 • Elaborarea materialelor dedicate social media, text și imagini.
 • Analiza comportamentului vizitatorilor site-urilor și blogurilor beneficiarului pentru determinarea oportunităților de îmbunătățire a conținutului acestora și usabilității lor, modului în care conținutul este interconectat pentru facilitarea navigării și descoperirii conținutului de către vizitatori.
 • Elaborarea de variante funcționale ale elementelor constitutive ale paginilor web (formulare, butoane, mesaje call-to-action, etc) în vederea desfășurării de teste comparative (A/B testing), pentru determinarea variantelor optime și implementarea lor pe site ori în magazinul online.
 • Servicii de suport pentru conținut: instalare WordPress, instalare pluginuri pentru asigurarea și extinderea funcționalităților și pentru securitate, adaptarea software-ului potrivit funcționalităților specifice.
SOCIAL MEDIA
De ce să nu beneficiezi de popularitatea rețelelor sociale pentru a-ți promova identitatea și de ce nu, afacerea? Toată lumea o face, cu adevărat câstigă însă doar cei care excelează în a oferi publicului lor informații care să îi sensibilizeze. Cum fac acest lucru? Printr-o atentă înlănțuire de fapte, evenimente, răspunsuri și interacțiuni cu publicul. Cu multă dedicație și devotament față de cei ce ți-au oferit încrederea lor ca să îți urmărească brandul. Iată serviciile orientate către Social Media pe care le poți accesa:
 • Administrarea prezenței beneficiarului în social media (Facebook, Twitter, Google Plus, etc), promovarea identității și afacerii în acest mediu.
 • Elaborarea materialelor dedicate social media, publicarea lor în canalele de promovare social media corespunzătoare.
 • Crearea și gestionarea campaniilor de promovare prin reclame plătite prin intermediul Facebook.
 • Auditul prezenței în social media a beneficiarului, cu accent pe rețelele populare (Facebook, Twitter) și cele importante din punct de vedere SEO (Google Plus).
 • Analiza comportamentului vizitatorilor provenind din social media pe site-urile și blogurile beneficiarului, pentru determinarea măsurii în care activitățile de promovare în social media își ating obiectivele de business, dincolo de interacțiunea cu fanii în acest mediu.
GRAFICĂ PUBLICIATRĂ, DTP
Realizarea grafică a materialelor publicitare în care doriți să promovați produsele și serviciile companiei dvs. reprezintă o secțiune deosebit de importantă în campaniile de reclama pe care doriți să le faceți. Vă recomandăm să nu încercați să faceți singuri sau să apelați la persoane care nu se pricep să realizeze partea grafică a materialelor publicitare, deoarece acest aspect trebuie lăsat pe mâna profesioniștilor, având în vedere faptul că vânzarea produselor și serviciilor oferite depinde într-un procent majoritar de grafica pe care o vede clientul. Cu alte cuvinte – „grafica vinde produsul”. Așadar, vă punem la dispoziție un departament de creație grafică și design publicitar, gata să vă pună în practică cele mai exigente idei. O strânsă colaborare și comunicare între dvs. și graficienii noștrii vă garantează succesul în vânzarea produsului sau serviciului pe care doriți să îl promovați. Departamentul nostru de grafică vă stă la dispoziție pentru realizarea de logo-uri grafice simple sau complexe, ce vor fi cartea dvs. de vizită în fața clienților, realizarea branding-ului sau rebranding-ului companiei dvs., aceasta însemnând creația grafică începând cu logo-ul companiei, alegerea culorilor reprezentative pentru afacerea dvs., realizarea grafică pentru materialele publicitare (grafică pentru flyere, grafică pentru pliante, grafică pentru cărți de vizită, grafică pentru mape de prezentare, grafică pentru cataloage sau broșuri). De asemenea, în acest pachet vă oferim și creația grafică pentru inscripționarea, colantarea autoturismelor companiei dvs., grafică pentru printuri, bannere, afișe, mesh-uri, simulări grafice pentru standuri expoziționale, grafică pentru pop-up-uri, roll-up-uri și alte sisteme expoziționale. În cazul în care doriți realizarea unui website pentru firma dvs., pe lângă serviciile de programare web și web design, vă putem ajuta și cu realizarea grafică a layout-ului website-ului. După cum observați, firma S.c. Ambient Media Premium Advertising Inspiration S.r.l, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. să funcționeze și pentru ca vânzările produselor sau serviciilor oferite să crească. Identitate vizuală, grafică pliante, grafică materiale publicitare
 • Creație sigle,
 • Stabilire elemente reprezentative, culori,
 • Grafică cărți de vizită,
 • Grafică pliante și flyere,
 • Grafică mape de prezentare,
 • Grafică cataloage/broșuri,
 • Plicuri,
 • Foi cu antet,
 • Afișe/postere,
 • Etichete produse și ambalaje,
 • Creație grafică și machetare reviste,
 • Grafică bannere, mesh-uri.
Grafică publicitară pentru diverse suporturi și sisteme expoziționale
 • Invitații pentru diverse evenimente și festivități,
 • Grafică sisteme expoziționale: roll-up, pop-up, x-banner, quick-banner, mese de promoții,
 • Grafică meniuri localuri, baruri, restaurante,
 • Grafică felicitări, ilustrate,
 • Design imprimeuri textile,
 • Grafică calendare,
 • Grafică agende,
 • Creație grafică 2D, 3D.
Servicii de editare, prelucrare, și restaurare foto
 • trucaje, efecte speciale.
Grafică – design web, grafică layout website, grafică template website
 • Concepție grafică layout website,
 • Grafică bannere reclame statice,
 • Grafică bannere reclame animate – FLASH.
Servicii DTP
 • Creare și editare lucrări grafice și pregătirea lor pentru tipar (pre-press) sau a executării altor procedee de imprimare.
SERVICII SUPORT PENTRU MAGAZINE ONLINE
Fiecare magazin online ajunge mai devreme sau mai târziu să își atingă limitele în ceea ce privește resursa umană angajată pentru buna desfășurare a activităților comerciale specifice. Când pe lângă acestea apar planuri de dezvoltare, reproiectare sau optimizare a magazinului online, externalizarea unora dintre activități devine o soluție viabilă, față de cooptarea în echipa stabilă și deja închegată a firmei a unor noi angajați care implică toate acele costuri suplimentare, de la salariile noilor veniți la taxele specifice cu personalul, deloc de neglijat. Iată serviciile de suport dedicate magazinelor online pe care le poți contracta pentru atât timp cât ai nevoie de ele:
 • Auditul funcționalității site-ului (webshop usability), raportarea deficiențelor structurale și funcționale ale magazinului.
 • Verificarea și corectarea informațiilor din cataloagele de produse.
 • Editarea și înlocuirea imaginilor produselor precum și a imaginilor asociate (bannere, butoane, etc).
 • Îmbunătățirea/îmbogățirea specificațiilor și descrierilor produselor, pe de o parte pentru creșterea gradului de informare a clienților, contribuind astfel la creșterea afinității client-magazin, pe de altă parte pentru creșterea relevanței paginilor web ale magazinului în fața motoarelor de căutare.
 • Optimizarea specificațiilor și descrierilor produselor pentru motoarele de căutare.
 • Optimizarea paginilor web constituente ale magazinului online (altele decât paginile produselor) pentru motoarele de căutare.
 • Determinarea oportunităților de ranking în paginile rezultatelor căutărilor Google pentru paginile constituente ale magazinului online și elaborarea/prezentarea planului de acțiuni pentru atingerea obiectivelor de ranking în paginile rezultatelor căutărilor Google.
 • Detectarea și prezentarea oportunităților de optimizare a conversiilor.
 • Setarea blogului de companie asociat magazinului online, elaborarea planului editorial și trașarea bunelor practici pentru ca blogul de companie să se constituie atât într-un canal de promovare și comunicare cu consumatorii actuali și cu clienții potențiali dar mai ales într-o unealtă deosebit de puternică din punct de vedere SEO pentru susținerea marketingului organic al magazinului online.
 • Analiza comportamentului vizitatorilor și cumpărătorilor magazinului online.
 • Elaborarea de variante funcționale ale elementelor constitutive ale paginilor web (formulare, butoane, mesaje call-to-action, etc) în vederea desfășurării de teste comparative (A/B testing), pentru determinarea variantelor optime și implementarea lor în magazinul online.
 • Promovarea online a afacerii prin reclame plătite prin AdWords și pe Facebook.
 • Gestionarea programului de afiliere și a relației cu afiliații.
 • Analiza performanței activităților de vânzare și reclamă online.
servicii