Grafică publicitară & DTP

Grafică publicitară Realizarea grafică a materialelor publicitare în care doriți să promovați produsele și serviciile companiei dvs. reprezintă o secțiune deosebit de importantă în campaniile de reclamă pe care doriți să le faceți. Vă recomandăm să nu încercați să faceți singuri sau să apelați la persoane care nu se pricep să realizeze partea grafică a materialelor publicitare, deoarece acest aspect trebuie lăsat pe mâna profesioniștilor, având în vedere faptul că vânzarea produselor și serviciilor oferite depinde într-un procent majoritar de grafică pe care o vede clientul. Cu alte cuvinte – „grafica vinde produsul”. Așadar, vă punem la dispoziție un departament de creație grafică și design publicitar, gata să vă pună în practică cele mai exigente idei. O strânsă colaborare și comunicare între dumneavoastră și graficienii noștri vă garantează succesul în vânzarea produsului sau serviciului pe care doriți să îl promovați. Departamentul nostru de grafică vă stă la dispoziție pentru realizarea de logo-uri grafice simple sau complexe, ce vor fi cartea dvs. de vizită în fața clienților, realizarea branding-ului sau rebranding-ului companiei dvs., aceasta însemnând creația grafică începând cu logo-ul companiei, alegerea culorilor reprezentative pentru afacerea dvs., realizarea grafică pentru materialele publicitare (grafică pentru flyere, grafică pentru pliante, grafică pentru cărți de vizită, grafică pentru mape de prezentare, grafică pentru cataloage sau broșuri). De asemenea, în acest pachet vă oferim și creația grafică pentru inscripționarea, colantarea autoturismelor companiei dvs., grafica pentru printuri, bannere, afișe, mesh-uri, simulări grafice pentru standuri expoziționale, grafica pentru pop-up-uri, roll-up-uri și alte sisteme expoziționale. În cazul în care doriți realizarea unui website pentru firma dvs., pe lângă serviciile de programare web și webdesign, vă putem ajuta și cu realizarea grafică a layout-ului website-ului. După cum observați, BursaSite România, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. să funcționeze și pentru ca vânzările produselor sau serviciilor oferite să crească. Grafică publicitară

Identitate vizuală, grafică pliante, grafică materiale publicitare

– creație sigle, – stabilire elemente reprezentative, culori, – grafică cărți de vizită, – grafică pliante și flyere, – grafică mape de prezentare, – grafică cataloage / broșuri, – plicuri, – foi cu antet, – afișe / postere, – etichete produse și ambalaje, – creație grafică și machetare reviste, – grafică bannere, mesh-uri.

Grafică publicitară pentru diverse suporturi și sisteme expoziționale

– invitații pentru diverse evenimente și festivități, – grafică sisteme expoziționale: roll-up, pop-up, x-banner, quick-banner, mese de promoții, – grafică meniuri localuri, baruri, restaurante, – grafică felicitări, ilustrate, – design imprimeuri textile, – grafică calendare, – grafică agende, – creație grafică 2D, 3D.

Servicii de editare, prelucrare, și restaurare foto

– trucaje, efecte speciale.

Grafică – design web, grafică layout website, grafică template website

– concepție grafică layout website, – grafică bannere reclamă statice, – grafică bannere reclame animate – FLASH, HTML5.

Servicii DTP

– creare Și editare lucrări grafice și pregătirea lor pentru tipar (pre-press) sau a executării altor procedee de imprimare.

Grafică publicitară

Contactează-ne la telefon: 0766 776 264 sau pe e-mail: bursasite@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *