Despre

Noua ta afacere prinde contur.

Noi ca și echipă, am reușit în tot acest timp, datorită pasiunii pentru creație grafică și webdesign să ne facem cunoscuți în cercul nostru și totodată în țară.

Astfel, implicarea noastră a făcut ca numărul clienților să crească, pentru că ne-am dorit să oferim încredere, respect, calitate, rezultate de succes, iar toate acestea le-am reușit prin implicare maximă și o atenție deosebită pe care am acordat-o detaliilor.

Chiar și celor mai mici, indiferent că vorbim de crearea unui logo, grafica unui afiș sau realizarea întregii identități vizuale a firmei.

Imaginația, creativitatea ne ajută să obținem și să oferim oamenilor soluții pe care ei nu și le imaginau, acestea la rândul lor ajutându-ne pe noi să obținem un rezultat bun și real în vânzări.

În funcție de dorințele clientului, putem oferi proiecte grafice cu o gamă tematică largă pentru produse personalizate până la produse cu care vrei să-ți deschizi o afacere, precum bannere, logo-uri, roll-up, afișe, flyere, website-uri, promovare în mediul online etc.

Urmărește noutățile noastre!

“Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia face ocolul lumii.”

Albert Einstein

Cine suntem noi?

Echipa BursaSite este o echipă care s-a înființat în anul 2021, experiența fiind la nivel scăzut, dar aceasta nu a fost o piedică pentru noi.

Am început cu mici grafici, cum ar fi cărți de vizită și flyere, acestea având un succes mare, cel puțin asta credem noi, pe piață.

Am mers înainte realizând tot mai multe lucruri, ajutându-ne să ne extindem, atât pe plan local, în țară cât și pe site-urile de socializare.

În prezent suntem o echipă formata din 4 oameni, fiecare având rolul și imaginația sa, acestea contribuind la înfăptuirea gamei noastre de produse.

După parerea noastră, nu cantitatea contează, ci calitatea produselor pe care noi le punem pe hârtie, iar voi le veți admira o viață întreagă.

Informațiile despre noi și produsele realizate de noi, le găsiți și pe această pagină cu un singur click, bineînțeles BursaSite. Acum, noi suntem o echipă bine pregătită ce oferă soluții eficiente de promovare de care poți beneficia din plin.

Noi te ajutăm să te ridici, să devii un brand cunoscut, vizibil și să fii ceea ce nu ți-ai imaginat că vei putea fi!

Echipa BursaSite îți stă la dispoziție cu o gamă extinsă de produse din care tu îți poți crea noua afacere!

#BursaSite