Beneficiile utilizării VideoPress pe blogul vostru WordPress

Internetul a fost odată locul în care societatea digitizată cuvântul scris (și vorbit). Au fost ziare online și articole, camere de chat și forumuri, reviste și enciclopedii. Dar acum, cu creșterea popularității pe banda largă a serviciilor cum ar fi Netflix și Hulu, să nu mai vorbim de Youtube, centrul identității internetului a devenit un alt mediu: cel video.

Lumea blogging-ului nu este o excepție de la această tendință. După ce au fost emise exclusiv în formă scrisă, blog-urile din aceste zile sunt la fel de susceptibile în a include fotografii, audio, precum și, video. Și, dacă aveți un blog WordPress, adăugarea video-urilor nu este un lucru greu de făcut – acum, cu VideoPress, este extrem de ușor și simplu, de asemenea.

Puteți descărca pluginul de pe site-ul VideoPress, și pentru doar 60$ pe an vă va ajuta să vă încărcați, să organizați și să prezentați conținut video. Toate acestea se fac gratuit pentru orice număr de videoclipuri, care au cu mai puțin de 1 GB în dimensiune.
Dar de ce ar vrea un blogger, videoul pe primul loc? Ce avantaje poate oferi? Să aruncam o privire la unele dintre principalele avantaje:

  • Încorporarea materialelor video poate transforma rapid un site cu mult text într-unul mai diversificat. Acest lucru poate ajuta la atragerea unor anumiți cititori. Poate oferi, de asemenea, un nou punct de a comunica gânduri, argumente și sfaturi.
  • Videoul aduce cu sine numeroase beneficii SEO, cele mai de seamă dintre ele este că rezultatele video au de cincizeci de ori mai multe șanse să apară pe prima pagina a unei căutări Google. Alte beneficii se pot realiza prin utilizarea tag-urilor, cuvintelor cheie și a bibliotecilor video dedicate.
  • Orice scriitor sau blogger a experimentat ocazional o perioadă de scriere atunci când simțea că scrierea este o sarcină grea și imposibilă. În timpul acestor timpuri este frumos să aibă o altă opțiune – de exemplu video – prin care poate transmite argumentele sale, fără a fi nevoit să le scrie.
  • Publicitatea online s-a potrivit pe deplin video-urilor în ultimul an, fie prin anunțuri text care apar pe o caracteristică de streaming sau comerciale, cum ar fi reclamele, care preced sau urmează un clip video. Aceste anunțuri pot aduce mai mulți bani pentru bloggeri decât bannerele standard.
  • Acestea sunt doar câteva dintre avantajele blogging-ului video. În timp ce posturile video nu sunt potrivite pentru fiecare blog și nu ar trebui să fie încorporate fără gândire, atunci când sunt utilizate corect, acestea sunt un instrument și o modalitate foarte bună de a mări traficul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.