Când facem redesign la site?

Redesign-ul unui site web sunt procese destul de greu de gestionat pentru companii. Decizia unei schimbări aduce dezavantaje pe termen scurt, însă beneficiile aduse pe termen lung sunt mult mai mari decât inconvenientele produse de această schimbare.

Redesign-ul aduce un aer proaspăt unei afaceri, mai ales atunci când este vorba despre mediul online, site-ul fiind “cartea de vizită” a acesteia. Un aspect rămâne însă sub semnul întrebării: când este necesară o reîmprospătare a site-ului? Răspunsul nu se exprimă în ani sau luni, redesign-ul se face ori de câte ori este nevoie, în funcție de tendințele pieței.

Avantajele unui redesign al site-ului în condițiile pieței actuale sunt evidente și sunt legate de necesitatea deținerii unui site responsive, atractiv și reprezentativ pentru clienți. Pentru a face un redesign de succes trebuie să fie cunoscute motivele efectuării acestuia și de asemenea, nu trebuie să lipsească strategia, viziunea și gândirea creativă. Pentru a începe procesul de redesign al unui site, trebuie făcută o analiză completă a performanțelor acestuia, diagnosticarea și pregătirea unui plan de îmbunătățire a acestuia.

Pregătesc un redesign pentru site-ul meu și doresc să vă ajut și pe dumneavoastră să vă revitalizați site-ul și afacerea printr-o schimbare.

Necesitatea unei schimbări este evidentă atunci când:

  • Design-ul site-ului este vechi și nu corespunde tendințelor actuale
  • Site-ul nu este optimizat pentru dispozitivele mobile (smartphone, tabletă)
  • Nu apăreți în primele pagini din motoarele de căutare pentru cuvintele cheie din domeniul dumneavoastră de activitate
  • Site-ul nu are funcții precum formular de contact, slideshow-uri, module de comenzi directe care ușurează navigarea pe site
  • Site-ul arată bine, dar nu are rezultatele așteptate, rata de respingere a acestuia este peste 50%.

Dacă vă identificați cu una din situațiile de mai sus, vă invit să apelați cu încredere la serviciile mele de web design pentru rebranding, redesign sau creare site nou. Pentru ca oferta să fie completă, vă ofer servicii de analiză site și optimizare SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.