Cât de important este ”conceptul” sau conținutul website-ului tău!

Te-ai întrebat vreodată cât de important este conținutul site-ului tău? Mai exact conceptul firmei tale? Ei bine, este foarte important ca atunci când cineva îți accesează site-ul să poată găsi cât mai ușor informațiile de care are nevoie. În plus, un text coerent și concis îi poate transforma pe vizitatorii website-ului tău în viitori clienți.

Este vorba defapt despre originalitatea conținutului, autenticitate. Cuvintele pe care le folosești sunt extrem de importante și asta pentru că atunci când cineva dorește să ajungă la servicii asemănătoare cu ale tale, folosește pe motoarele de căutare cuvinte simple, cheie, iar în acest fel poate găsi website-ul tău în primele rezultate.

În conținutul website-ului trebuie să se regăsească încă din prima pagină, informații legate de activitatea firmei tale. Într-un rezumat, trebuie să prezinți vizitatorilor ceea ce faci tu, serviciile pe care le oferi, eventuale promoții, oferte, date de contact, dar și imagini care reprezintă cel mai bine firma ta. Toate acestea, aranjate în pagină.

Tot în cadrul website-lui tău ar trebui să existe și o secțiune detaliată a activității pe care o desfășori, cine ești și ce servicii oferi. Informații despre noutățile pe care le aduci pe piață și de ce ar trebui să apeleze lumea la firma ta. Secțiuea ”Despre noi”, se regăsește în majoritatea website-urilor aflate pe Internet și îi ajută pe vizitatori să afle informații detaliate despre firma pe care o caută.

Conceptul sau povestea firmei tale trebuie să fie concisă, serioasă, să prezinte clar ceea ce faci, ceea ce vrei, serviciile pe care le oferi și nu numai. Nu este esențială numai menționarea în conceptul website-ului tău, ci și detalierea fiecărei mențiuni pe care o faci. Spre exemplu, dacă prezinți serviciile tale, atunci trebuie să le și detaliezi, pe fiecare în parte.

Cu ajutorul unui concept bine definit, costruiești o poveste, o imagine, un brand al firmei tale, iar pentru asta nu este suficient să publici la câteva informații la întâmplare, e nevoie de creație.

Știm cât de importantă este afacerea TA, iar un website bine organizat îi va atrage și îi va ajuta pe clienții tăi să găsească mult mai repede ceea ce au nevoie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.