Optimizare Google

Motorul de căutare Google are un impact mare în lume, dar și în România. Pentru optimizarea în Google, conținutul ar fi baza, dar oamenii uită de el. Un articol bun atrage oameni, dar și like-uri, share-uri sau backlink-uri. E important să scrii ceva de calitate! Deși îți va lua mai mult timp, un articol bine documentat te va ajuta să te faci remarcat.

Pe lângă articol este important să facem și o căutare prin cuvintele cheie, să observăm ce se caută și despre ce să scriem. Lipsa de inspirație nu ar trebui luată în considerare, web-ul este așa de mare, poți mereu să te inspiri din alte website-uri pentru că nu ducem lipsă de informații.

După ce stabilim titlul cât mai apropiat de ceva ce se caută, să ne asigurăm că el apare cel puțin odată prin conținutul articolului. Când am terminat cu acești mici pași urmează distribuirea prin rețelele de socializare, am observat că ele joacă un rol important mai ales când e vorba de indexare, dar sunt și un factor seo.

Important ar fi să avem sitemap-ul trimis către Webmaster Tools, tot din punctul de vedere al indexării.

Cu acești mici pași puteți optimiza pentru Google orice pagină, mai mult va dura să creezi articolul decât să îl promovezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.