Optimizarea meta tag-urilor

Am fost obligat să public acest articol după ce am văzut mai mulți specialiști SEO scriu cu referire la meta tag-uri ca fiind învechite. Meta tag-urile nu sunt depășite. Vă spun, meta tag-urile sunt utilizate de către toate motoarele de căutare majore și sunt foarte mult în uz și extrem de important pentru ranking-ul într-un motor de căutare. Dacă aveți nevoie de o dovadă cât de importante sunt meta tag-urile, încercați să eliminați meta tag-urile și uitați-vă la ceea ce se întâmplă cu poziționarea în motoarele de căutare. Site-ul dvs. va cădea la adâncimi de web nevizitat. Meta tag-urile sunt adesea trecute cu vederea dar sunt un factor care poate îmbunătăți ranking-ul oricărui site web.

Meta tag-ul title este unul dintre cele mai importanți factori care se iau în considerare. Aceasta deoarece acesta este primul tag pe care spiderii motoarelor de căutare îl citesc și acordă o foarte mare importanță cuvintelor cheie găsite aici. Totodată tag-ul title este folosit ca titlu al listării în motoarele de căutare. Conținutul acestui tag vă apare deasemenea în colțul din stânga a barei browser-ului. Optimizarea corecta a tag-ului title este esențială și vă duce la creșterea ranking-ului în motoarele de căutare.
Meta tag-ul title trebuie să conțină cel puțin unul sau mai multe cuvinte cheie pentru a fi relevant pentru pagină.

Spiderii motoarelor de căutare citesc apoi meta tag-ul description. De cele mai multe ori, acesta este folosit pentru
descrierea site-ului web în motoarele de căutare. Și acest meta tag ar trebui să conțină câteva cuvinte cheie.
Meta tag-ul keywords este de asemenea vital pentru rank-ul în motoarele de căutare deoarece dă acestora mostre relevante pentru conținutul paginii web.
Alte meta tag-uri sunt robots, resource, author, copyright etc. Aceste meta tag-uri nu sunt la fel de importante ca și meta tag-ul titlul, descrierea și keywords, cu toate acestea ar trebui să fie incluse, dacă este posibil. Pentru a atinge rank bun în motoarele de căutare, optimizați meta tag-urile.
Optimizarea onpage adecvată vă îmbunătăți foarte mult plasarea dumneavoastră în motoarele de căutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.