Optimizarea meta tag-urilor

Am fost obligat să public acest articol după ce am văzut mai mulți specialiști SEO scriu cu referire la meta tag-uri ca fiind învechite. Meta tag-urile nu sunt depășite. Vă spun, meta tag-urile sunt utilizate de către toate motoarele de căutare majore și sunt foarte mult în uz și extrem de important pentru ranking-ul într-un motor de căutare. Dacă aveți nevoie de o dovadă cât de importante sunt meta tag-urile, încercați să eliminați meta tag-urile și uitați-vă la ceea ce se întâmplă cu poziționarea în motoarele de căutare. Site-ul dvs. va cădea la adâncimi de web nevizitat. Meta tag-urile sunt adesea trecute cu vederea dar sunt un factor care poate îmbunătăți ranking-ul oricărui site web.

Meta tag-ul title este unul dintre cele mai importanți factori care se iau în considerare. Aceasta deoarece acesta este primul tag pe care spiderii motoarelor de căutare îl citesc și acordă o foarte mare importanță cuvintelor cheie găsite aici. Totodată tag-ul title este folosit ca titlu al listării în motoarele de căutare. Conținutul acestui tag vă apare deasemenea în colțul din stânga a barei browser-ului. Optimizarea corecta a tag-ului title este esențială și vă duce la creșterea ranking-ului în motoarele de căutare.
Meta tag-ul title trebuie să conțină cel puțin unul sau mai multe cuvinte cheie pentru a fi relevant pentru pagină.

Spiderii motoarelor de căutare citesc apoi meta tag-ul description. De cele mai multe ori, acesta este folosit pentru
descrierea site-ului web în motoarele de căutare. Și acest meta tag ar trebui să conțină câteva cuvinte cheie.
Meta tag-ul keywords este de asemenea vital pentru rank-ul în motoarele de căutare deoarece dă acestora mostre relevante pentru conținutul paginii web.
Alte meta tag-uri sunt robots, resource, author, copyright etc. Aceste meta tag-uri nu sunt la fel de importante ca și meta tag-ul titlul, descrierea și keywords, cu toate acestea ar trebui să fie incluse, dacă este posibil. Pentru a atinge rank bun în motoarele de căutare, optimizați meta tag-urile.
Optimizarea onpage adecvată vă îmbunătăți foarte mult plasarea dumneavoastră în motoarele de căutare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.
%d blogeri au apreciat: