Creșteți acoperirea și conduceți vânzările cu Facebook pentru WooCommerce

Astăzi suntem mândri să anunțăm Facebook pentru WooCommerce, o integrare gratuită care deschide publicul Facebook de peste 1 miliard de persoane pentru proprietarii magazinelor Woo. Este un pas important în încercarea noastră de a democratiza comerțul pe WordPress.


Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele două modalități puternice în care această extensie ajută la creșterea afacerilor.

Conectarea magazinelor Woo cu lumea!

Un magazin de comerț electronic este la fel de reușit ca și vânzările. WooCommerce are peste 1,9 milioane de instalări active – câte dintre aceste magazine își ating obiectivele și ajung la oamenii potriviți?

Este o muncă grea, în special pentru proprietarii de întreprinderi mici, de a pune timpul și energia în marketing în timp ce tipăriți etichetele de transport maritim, găsind loc pentru inventar sub birouri și echilibrarea cărților în zilele proverbiale timpurii. Toată lumea vrea un glonț de argint.

Noi scriem destul de regulat cu sfaturi pentru conducerea vânzărilor și găsirea clienților, iar integrarea magazinului dvs. cu Facebook este un astfel de sfat. Acum, cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu Facebook pentru WooCommerce.

Iata de ce:

Facebook vă ajută să ajungeți la clienți cu anunțuri și afișarea produselor pe pagina dvs. Facebook într-o secțiune de magazin conduce la vânzări.
În plus, este gratuit, ceea ce este minunat. Facebook se angajează să lucreze cu parteneri de open source, iar la Woo suntem mândri să fim unul dintre primii.

Iată o privire mai aprofundată asupra celor două funcții oferite de această extensie.

Publicitate și remarketing către potențialii clienți prin intermediul anunțurilor Facebook

La WooCommerce, folosim extensiv Facebook pentru publicitate și remarketing și am văzut câteva rezultate excelente. Vă recomandăm să stocați pe scară largă și sunteți încântați de faptul că această nouă extensie o face mai ușor.

Instalarea pixelului Facebook pe magazinul dvs. WooCommerce (realizat prin setări ghidate) permite:

Urmărirea conversiilor, astfel încât să puteți vedea numărul de conversii și / sau vânzări pe care anunțurile dvs. le conduc,
Optimizare, astfel încât să puteți afișa anunțuri persoanelor care au cea mai mare probabilitate de a lua o anumită acțiune (cum ar fi adăugarea unui articol în coșul de cumpărături sau efectuarea unei achiziții) și Remarketingul, astfel încât să puteți ajunge la persoanele care au vizitat deja magazinul dvs. și este posibil să reveniți mai mult pentru o achiziție.


Integrarea vă va ajuta să instalați un pixel de urmărire în magazinul dvs. rapid și fără probleme.
Adăugarea pixelilor din Facebook este o metodă încercată și testată pentru a urmări performanța anunțurilor, ceea ce este cu adevărat util:

Facebook este 100% coloana vertebrală a eforturilor noastre de achiziție a clienților, și a fost făcută și mai bine cu pixelul Facebook îmbunătățit. – Ali Najafian, co-fondator, Trendy Butler
Prezentarea produselor dvs. pe pagina dvs. Facebook

Configurarea unei secțiuni Facebook magazin vă permite să afișați produsele pe care le-ați de vânzare pe pagina dvs. Facebook. Cu această extensie, produsele dvs. vor fi trase dinamic și actualizate pe Facebook când vor fi actualizate în WooCommerce.

În prezent, integrarea secțiunii magazin vă permite:

Listați catalogul cu ușurință – este nevoie doar de un singur clic pentru a trimite întregul catalog de produse pe Facebook. Orice modificări efectuate pe site-ul dvs. WooCommerce sunt sincronizate automat cu magazinul dvs. Facebook.
Mergeți la produsele dvs. – puteți să vă organizați produsele în colecții și chiar să le etichetați în fotografii pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a evidenția cei mai buni vânzători ai dvs. atât pe Instagram, cât și pe Facebook.
Oferiți navigare prietenoasă pe mobil – secțiunea Facebook magazin oferă o experiență de cumpărături frumoasă pentru dispozitivele mobile.


Descărcați extensia gratuită pentru a începe

Acolo îl aveți – tot ce trebuie să știți despre Facebook pentru WooCommerce.

Descărcați acum extensia pentru a începe să faceți publicitate clienților potențiali și pentru a vă expune produsele direct pe pagina dvs. Facebook.

Ai gânduri pentru noi despre asta? Suntem dornici să auzim feedbackul dvs. Comentariile sunt deschise și ne-ar plăcea să știm ce întrebări aveți, ce doriți să vedeți în viitoarele actualizări ale extensiei sau altceva în mintea dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.