Nou!!! apariția noii versiuni WordPress 4.7 Vaughan

Sa lansat noua versiune WordPress 4.7 cu următoarele schimbări

Prezentare Twenty Seventeen

O temă implicită complet nouă aduce situl tău la viață cu imagini reprezentative captivante și antete video.

Twenty Seventeen se concentrează pe situri pentru afaceri remarcându-se printr-o pagină de intrare personalizabilă cu multiple secțiuni. Personalizeaz-o cu piese, navigare, meniuri sociale, un logo, culori personalizate și multe altele. Tema noastră implicită pentru 2017 funcționează foarte bine în mai multe limbi, pe orice dispozitiv și pentru o gamă largă de utilizatori.

Situl tău, alegere ta

WordPress 4.7 adaugă noi funcționalități în personalizator pentru a te ajuta în inițializarea setărilor unei temei, cu previzualizări live nedistructive pentru toate modificările tale într-un singur flux de lucru fără întreruperi.

Conținut de pornire temă

Pentru a-ți oferi o bază solidă de construcție, temele individuale pot furniza conținut de pornire care apare când mergi să-ți personalizezi situl complet nou. Acest lucru poate varia de la plasarea unei piese cu informații de afaceri în cea mai bună locație la furnizarea unui meniu exemplu cu legături la iconuri sociale într-o pagină din față statică completă cu imagini frumoase. Nu-ți face griji – nimic nou nu va apărea pe situl live până când nu ești gata să salvezi și să publici inițializarea temei.

Introducerea punctelor-finale de conținut REST API

WordPress 4.7 vine cu puncte-finale REST API pentru articole, comentarii, termeni, utilizatori, meta și setări.

Punctele-finale de conținut furnizează acces extern care poate fi citit de mașină pe situl tău WordPress cu o interfață clară, condusă standard, deschizând calea pentru metode noi și inovatoare de interacțiune cu situri prin module, teme, aplicații și altele.

Chiar mai mult pentru bucuria dezvoltatorului  😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.