Știai că menținerea unui website actualizat îți va aduce doar avantaje?

Într-o lume în care afacerile își mai păstrează vitalitatea și credibilitatea doar prin existenta unei pagini web cât mai bine structurate, trebuie să ai în vedere un aspect foarte important. Doar menținerea unui website actualizat continuu îți va aduce întotdeauna primele locuri în top, beneficii majore și vânzări eficiente. Exact ce ai nevoie.

Prin urmare, întreținerea unui website este esențială. Este precum o mașină. Dacă nu ai grijă în permanență de ea, este posibil să nu îți mai pornească niciodată. Același lucru se întâmplă și cu o afacere, indiferent de natura ei.

Când vorbim de o pagina web actualizată continuu, facem referire la aceste aspecte care reprezintă cheia afacerii tale:

– O pagina web îmbunătățită în permanență cu o funcționalitate bună, atât a link-urilor cât și a formularelor,
– Texte, imagini, grafice noi, cu un design actualizat din când în când, unul aerisit și potrivit cu noile necesități,
– Baze de date și email-uri configurate continuu, cu o viteză de încărcare optimizată, cu o monitorizare bună a pagerank-ului și cu modificările necesare,
– Un newsletter periodic, statistici săptămânale ale cuvintelor cheie și al numărului de vizitatori.

Pagina ta web prevede aceste update-uri? Cartea ta de vizită online este una proaspătă care să inspire publicul?

Iată câteva motive care-ți vor argumenta de ce ai nevoie să respecți pașii enumerați mai sus.

1. Update de conținut. Un pas spre succes!

Procentul cel mai mare din traficul unui site provine din motoarele de căutare, însă trebuie să ai în vedere și următoarea variantă. În cazul unor clienți noi care îți vor verifica site-ul pentru prima dată, nu va fi deloc captivant să vadă o pagina web fără nici un update în ultima perioada. Gândește-te ce impresie ți-ai face chiar tu, dacă ai vizita un site care nu a mai fost updatat de foarte mult timp nici măcar cu un articol pe blog. Automat, acel site nu îți va atrage atenția absolut deloc și nu îți va inspira credibilitate.

Așadar, din start, pornești cu un minus și pierzi potențiali clienți.

2. Informații noi. Strategie sigură de creștere a traficului.

Un conținut nou , unic, interesant și atrăgător va genera întotdeauna trafic și va crește vânzările. Dintre miliardele de pagini, Google le va afișa în topul celor mai bune pe cele cu informații noi, corecte și utile.

3. Comunicarea eficientă și permanentă cu publicul.

Indiferent de business, trebuie să comunici permanent cu publicul. În acest caz, vorbim de înțelegerea problemelor consumatorilor, de soluțiile permanente cu care trebuie să venim în beneficiul lor și de ideile cu totul noi pe care clienții au nevoie să le punem la dispoziție. Adaugă în meniu și o pagina cu review-uri, întrebări frecvente, sugestii. Acest mod de interacționare permanentă îți va aduce doar avantaje și parteneriate complexe.

În concluzie, haideți să facem împreună un exercițiu de imaginație. Dacă ai trece din când în când prin fața unui magazin și din pura curiozitate, vei intra o dată să vezi ce produse comercializează acest brand și vei găsi acolo câteva lucruri care îți sunt pe plac. Ai cumpăra, bineînțeles. Dar dacă timp de câteva luni ai veni să descoperi noile produse și ai găsi atât în interior cât și în vitrina același aranjament, aceleași produse? Ai mai intra? Ți-ar mai trezi curiozitatea? Ce va fi nou atunci? Ei bine, răspunsul tău sigur va coincide cu al nostru: Nu vei mai cumpăra niciodată de acolo. Nici măcar nu vei mai fi interesat să arunci o privire în trecere și vei cauta alt magazin cu produse mai bune, mai noi, mai sigure.

Cu alte cuvinte, degeaba ai un site web, dacă nu îi aduci îmbunătățiri în permanență. Nu uita, păstrează-ți clienții aproape cu noutăți proaspete și captivante. Inovează și interacționează eficient!

P.S. Distribuie această postare a mea și prietenilor tăi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă putem ajuta?
Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.