Audit e-commerce

Audit e-Commerce

Dacă ai un site / magazin online care nu performează așa cum ți-ai dori, ai ajuns unde trebuie. Află ce putem face pentru tine!

Consultanta magazine online

Audit e-Commerce

Un Audit e-Commerce amănunțit identifică și, totodată, rectifică potențialele obstacole care stau în calea performanței site-ului tău și ajută la consolidarea unei fundații pentru eforturile tale de marketing digital. Audit e-Commerce complet furnizează recomandări amănunțite de design, strategii de marketing prin conținut și un plan care sprijină nevoile și obiectivele business-ului tău. De asemenea, ne permite să definim obiective concrete, care joacă un rol fundamental în personalizarea campaniilor de marketing și cresterea ratei de conversie (CRO).
Audit e-Commerce Lucrăm împreună cu clienții, atunci când stabilim obiectivele activității lor în mediul online. Echipa noastră de experți folosește o gamă de completă de instrumente, resurse și tehnici testate în domeniu, pentru o analiză completă a business-ului tău, a clienților și a competiției. La finalul analizei și auditului, furnizăm un raport de Audit e-Commerce complet, care include și recomandările pe care ți le facem pentru viitor.

Strategie performanță în timp real

Informațiile pe care le prezentăm în rapoartele pe care le realizăm îți oferă o transparență completă, fiindu-ți de un real folos pentru optimizarea strategiei de performanță din mers. Monitorizăm în timp real proiectul, înregistrăm cu tool-uri specifice interacțiunile vizitatorilor cu site-ul tău, rulăm campanii A/B Testing și optimizăm totul în mod continuu!

Optimizarea ratei de conversie – CRO

Suntem pregătiți să planificăm proiecte în mod eficient, în timp ce optimizăm comportamentul acestora cu ajutorul tehnologiilor. Toate acțiunile noastre întrunesc maximum de eficiență pentru a veni în întâmpinarea nevoilor business-ului și a obiectivelor comerciale ale clienților.
Oferim analiză în timp real, analiză pe pagină, analiză de marketing, Audit e-Commerce de conținut, Audit e-Commerce al competiției, Audit e-Commerce al clienților și analiză de influență. În portofoliul nostru de activități, se regăsește și termenul “personas”, care reprezintă un mod eficient de a înțelege nevoile utilizatorilor, prioritizând totodată funcțiile și caracteristicile unei strategii de succes personalizate. Printre cele mai utile funcții ale tehnicilor noastre de analiză, se numără: custom filters, automated tasks, event tracking, funnel visualization, assisted conversions, visitor flow, reverse goal paths, dar și multe alte servicii, în funcție de cerințele companiei cu care colaborăm.

Cere o ofertă de audit e-Commerce la numărul de telefon: 0766 776 264 sau la e-mail: bursasite@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *