comert online

Comerțul electronic din România nu mai este deloc o noutate. De ce? Pentru că provoacă piața românească la un rulaj de sute de milioane de euro anual, oferind astfel o imagine clară asupra interesului românilor vizavi de cumpărăturile online.

Cumpărăturile online cresc exponențial

Diferite studii și statistici relevă clar faptul că românii devin din ce în ce mai interesați de cumpărăturile online, motivele fiind evidente: este mai simplu, mai ieftin și mult mai lejer să plasezi o comandă de pe internet.

Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online câștiga din ce în ce mai multă încredere în fața potențialilor cumpărători – asta în contextul în care securitatea online este un subiect dinamic și destul de controversat.

comert

Acum este momentul să-ți deschizi un magazine online!

Pentru că zilnic, în România, se deschid cel puțin 2-3 magazine online iar concurența pentru afișarea fruntașă în motoarele de căutare devine tot mai grea, cu fiecare magazin virtual lansat, bătălia pentru motoarele de căutare devine, de asemenea, mai aprigă!

Mai mult de atât, se estimează că pe viitor numărul magazinelor de tip e-commerce va crește de cel puțin câteva ori, motiv pentru care adevărații investitori privesc piața ca pe un loc încă neexplorat sau fără prea multă concurență – motiv pentru care cei peste 7 milioane de utilizatori de internet din România pot fi transformați cu ușurință în clienți!

Ce vă propun?

Echipa BursaSite, care este una tânără și motivată, vă pune la dispoziție programatori, graficieni și specialiști seo – pentru că nu este suficient să realizam un magazin online bine programat, cu un design inteligent: specialiștii seo vor avea grijă ca proiectul dvs să ajungă fruntaș în căutările Google și ține doar de dumneavoastră cum vreți să ne folosiți!

Ulterior dezvoltării vă propunem o serie de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook și alte metode alternative de reclamă.

Suntem tineri și oferim soluții complete! Intrați în legătură cu noi pentru a putea discuta despre planurile dumneavoastră în zona online!

Comentariile sunt închise.