Cu puțin efort și un buget minim pentru plată pentru servicii SEO, îți poți monitoriza traficul websiteului.

Nu trebuie să plătești 10$ pentru fiecare persoană care îți dă click pe reclamă.

Spre deosebire de publicitatea plătită, traficul tău nu va înceta. SEO elimină multitudinea reclamelor online.

Avanajele seo

Investiția în optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare este cea mai profitabilă realizare pentru afacerea ta. În acest moment internetul este cea mai utilizată sursă pentru a găsi un produs sau un serviciu.

Creșterea traficului

Cu Analytics vei observa creșterea traficului. Aceasta este o modalitate de maximizare a eforturilor afacerilor tale. Alegând serviciile SEO de calitate, vei obține rezultatele dorite pe cât de curând începi. Folosind ustensilele de monitorizare ale traficului vei vedea câte persoane îți vizitează site-ul.

Oamenii au încredere ca primele companii listate pe Google sunt serioase, datorită acestor servicii SEO, websiteul tău devine brandul tău. Tu ești unicul tău competitor. Reclamele pot deveni enervante și multe persoane au ad block.

SEO îți poate aduce mii și mii de vizitatori pe zi. Acest lucru îți poate genera un trafic și vânzări mai mari pe website. Clienții tăi îți pot recomanda produsele sau serviciile ca fiind foarte bune. În concluzie, investind în servicii SEO îți poți aduce compania la un alt nivel.

Optimizare site pentru prima pagină Google

Prima pagină Google este cea vizată, întotdeauna, în cadrul unei strategii SEO. Toate acțiunile SEO întreprinse la nivelul unui site au un singur scop: prima pagina Google!

Prima pagina de rezultate Google este și cea care convertește cel mai bine. Toate site-urile, din toate domeniile de activitate, situate în prima pagină Google, beneficiază de trafic targhetat și de o rată foarte bună a conversiei.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care optimizarea unui site trebuie să se facă pentru prima pagină Google.

Le cunosc în detaliu, astfel ca, strategiile SEO propuse de BursaSite sunt orientate către Top 10, către prima pagină de rezultate a motorului de căutare Google.

înainte de a începe orice strategie de optimizare site, realizez analize și constatări,  stabilesc direcții și acțiuni de promovare pe termen lung. În baza acestora tratez strategia SEO propriu-zisă, menită să conducă spre creșteri constante de vizibilitate.

Vizez, întotdeauna, prima pagina Google, însă drumul către aceasta nu este unul simplu sau rapid.

SEO, în general, înseamnă timp și acțiuni permanente, împărțite de-a lungul unei perioade mai mari de timp.

De aceea, când discut de optimizarea unui site pentru prima pagină Google, vorbesc despre acțiuni multiple, desfășurate în timp: modificări și ajustări de conținut, personalizări la nivelul codului sursă, dezvoltarea unui profil de linkuri interne și externe de calitate, analize de indexare și poziționare, realocări de cuvinte cheie etc.