Obţineţi informaţiile care contează

Google Analytics vă permite să măsuraţi vânzările şi conversiile şi în acelaşi timp vă pune la dispoziţie informaţii actuale privind modul în care vizitatorii vă utilizează site-ul, modul în care aceştia au ajuns pe site şi modul în care îi puteţi determina să se întoarcă.

Instrumente de analiză

Analizaţi detaliat datele. Cu ajutorul rapoartelor standard, puteţi măsura şi înţelege cu uşurinţă gradul de implicare a utilizatorilor pe site-ul dvs. În plus, cu numai câteva clicuri, puteţi să creaţi rapid rapoarte personalizate, segmente de vizitatori şi să identificaţi datele importante pe care să le distribuiţi membrilor echipei dvs.

Conţinut Analytics

Aflaţi care este conţinutul cel mai vizitat de pe site-ul dvs. şi descoperiţi comorile ascunse ale acestuia, cu ajutorul rapoartelor Conţinut din Google Analytics. Veţi afla cu ce frecvenţă accesează utilizatorii fiecare pagină a site-ului dvs., timpul petrecut în fiecare pagină şi cât de des efectuează conversii. Toate rapoartele pot fi găsite în secţiunea Conţinut.

Rapoartele sociale

Revoluţia platformelor media sociale este în plin avânt. Aţi început să o măsuraţi? Rapoartele sociale vă ajută să măsuraţi impactul pe care media sociale îl au asupra obiectivelor şi conversiilor afacerii dvs. Datele integrate privind activităţile web şi sociale vă oferă o imagine completă a materialelor şi a comunităţii dvs.

Analize pentru dispozitive mobile

Înțelegerea site-urilor, aplicațiilor și anunțurilor mobile și a modului în care acestea atrag clienți devine tot mai importantă pe zi ce trece. Google Analytics vă oferă măsurători cu privire la site-urile mobile, aplicațiile mobile și vizitele efectuate de pe dispozitive mobile cu capacități de navigare pe web, incluzând aici atât telefoanele și tabletele cu tehnologie de vârf, cât și cele obișnuite. Ajutăm specialiștii în marketing să câștige indiferent de tipurile de ecrane și dispozitive utilizate, oferindu-le informații cu care să poată fi relevanți pentru clienți și ajutându-i să profite de momentele importante. Pregătiți-vă să creați campanii de marketing direcționate și eficiente, care să ajungă la vizitatorii dvs. oriunde s-ar afla.

Suita pentru conversii

Cu Suita pentru conversii Google Analytics, puteţi vedea mai departe de numărul afişărilor de pagină sau al vizitatorilor. Aflaţi cum conlucrează canalele dvs. de marketing digital pentru a vă aduce vizitatori pe site. Măsuraţi vânzările, descărcările, redările videoclipurilor şi alte acţiuni care sunt valoroase pentru dvs. Înţelegeţi de ce unii utilizatori efectuează achiziţii de la dvs., iar alţii nu, astfel încât să puteţi aduce ajustări site-ului şi programelor dvs. de marketing, pentru a vă atinge obiectivele comerciale.

Analize publicitare

Aţi investit mult pentru a atrage vizitatori pe site. Cum puteţi afla dacă programele publicitare pe care le utilizaţi dau rezultate? Treceţi în revistă toate canalele digitale (inclusiv căutarea, publicitatea grafică, reţelele sociale, afiliaţii şi e-mailurile) şi vedeţi modul în care acestea influenţează ratele de conversie şi rentabilitatea investiţiei. Mutaţi apoi analiza la un nivel superior, utilizând integrarea AdWords, o metodă care desfide orice concurenţă şi care acoperă inclusiv campaniile de anunţuri mobile şi anunţuri grafice.