De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online

woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce ramnicu sarat webdesign buzau promovare online ramnicu sarat website uri focsani site focsani magazine virtuale ramnicu sarat

eCommerce? WooCommerce!

WooCommerce este un plugin (o extensie) pentru WordPress care permite adăugarea în site-ul web a unei secțiuni pentru vânzare online de produse și servicii.

Este produs și actualizat de cei de la Automattic, care sunt și dezvoltatorii WordPress.com și contributori la WordPress.org, ceea ce îi conferă maxima compatibilitate cu platforma de bază.

DE CE SĂ FOLOSESC WOOCOMMERCE?

teva motive pentru alegerea WooCommerce pentru construirea unui site eCommerce

woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce website buzau wordpress ramnicu sarat star website focsani promovare online 1. Pentru că WooCommerce este una dintre cele mai utilizate platforme de eCommerce cu 17,828,942 DESCĂRCĂRI
woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce money webdesign focsani 2. Pentru că este GRATUIT și tradus în limba română. La fel ca și platforma pe care se bazează WooCommerce poate fi descărcat gratuit din secțiunea dedicată plugin-urilor de pe site-ul WordPress.org
woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce website buzau wordpress ramnicu sarat 3. Pentru că WooCommerce este CREAT PENTRU WORDPRESS, care este tehnologia cea mai utilizată pentru crearea de site-uri web. Integrarea secțiunii eCommerce poate fi făcută direct în site-ul de prezentare a firmei, fără a fi nevoie de a face o instalare separată pentru partea de magazin.
woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online bow tie 512 4. Pentru că WooCommerce reprezintă o SOLUȚIE PROFESIONALĂ pentru realizarea magazinelor eCommerce fiind compatibil cu marea majoritate a temelor create pentru WordPress. Astfel, aspectul magazinului va fi unul profesional și personalizabil în funcție de identitatea firmei.
woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce send buzau website 5. Pentru că este SIMPLU de utilizat și INTUITIV, la fel ca și platforma pe care se bazează: WordPress. Dacă te ocupi de web vei învăța să configurezi un eCommerce cu WooCommerce în câteva ore iar dacă ești proprietar de magazin vei putea să administrezi produsele, inventarul și comenzile în mod foarte ușor.
woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia woocommerce puzzle ramnicu sarat webdesign 6. Pentru că WooCommerce oferă FUNCȚII AVANSATE deja încorporate și foarte multe extensii.

CE, UNDE ȘI CUM POT SĂ VÂND CU WOOCOMMERCE?

Ce fel de produse pot vinde cu un e-commerce realizat cu WooCommerce?

Orice fel de produse pot fi comercializate cu un magazin online bazat pe WooCommerce. De la produse fizice ce vor fi expediate cumpărătorilor, la produse virtuale cum sunt serviciile și produse descărcabile cum sunt e-book-urile, manuale pdf, mp3, ilustrații etc.

Unde pot vinde cu WooCommerce?

Cu un magazin online bazat pe WordPress poți vinde cumpărătorilor din toată lumea.

Ce fel de metode de plată sunt disponibile cu WooCommerce?

Prin WooCommerce se pot accepta plăți atât online cât și offline prin activarea și configurarea canalelor de plată potrivite tipului de afacere.

ÎNCEPE SĂ VINZI ONLINE CÂT AI SPUNE “WOO”!

Pot să fac singur un magazin online bazat pe WooCommerce și WordPress?

Dacă ești pasionat de web și ai cunoștințe de bază WordPress: SIGUR CĂ DA!

Activarea plugin-ului WooCommerce se face în câteva minute prin procedura ghidată reprezentată mai jos. Toate aspectele birocratice, cum sunt cele legate de livrare și taxe se pot seta și succesiv discuțiilor cu contabilul firmei și firmele de curierat.

WooCommerce woocommerce De ce să alegi WooCommerce pentru a vinde online BursaSite Rom  nia insaltare woocommerce ramnicu sarat webdesign shopping buzau website focsani webdesign focsani website uri buzau magazine virtuale ramnicu sarat promovare online buzau

Mulțumesc foarte mult că ai citit această postare 🙂 Te rog lasă un comentariu dacă ți-a plăcut această postare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: